Varsinais-Suomeen pisto

Post Reply
User avatar
AVRO
Jäsen
Jäsen
Posts: 1678
Joined: 07 Jan 2008, 08:21

Varsinais-Suomeen pisto

Post by AVRO »

Pikareissu done. La-aamusta ajeltiin Mäntsälästä Turun suuntaan, eka pysähdys Paimiossa Kahvila Atsalea:ssa.
Siitä hurautettiin Uuteenkaupunkiin jossa käytiin tietysti autotehtaan yhteydessä olevassa automuseossa. Päiväkahvittelu suoritettiin kaupungilla venesataman läheisyydessä olevassa rantakahvila/ravintolassa. Valittiin hiljaisin ja väljin, aika paljon oli terasseilla porukkaa joten ei haluttu väenpaljouteen.

Seuraavaksi suunnattiin Raumalle joka oli matkan varsinainen päämäärä. Pikkuteitä pitkin takas 8-tielle jota ajettiin lyhyehkö matka ennenkuin oltiinkin perillä.
Yöpaikka oli varattu pienestä Vanha Rauma hotellista, pieni asiallinen hotelli Vanhan Rauman yhteydessä. Kamat koppiin, loppuilta käppäiltiin, ruokailtiin ja kahviteltiin. Hotelli muuten tasoa "ok", mutta ilmastoimaton huone oli aika lämmin... lattiatuuletin helpotti tilannetta mutta mitenkään vilu ei tullut.

Tänä aamuna käytiin vielä se paikallinen puinen "kiikartorni" näkötorni, jonka jälkeen otettiin suunnaksi Kustavi. Matkalla pysähdyttiin kahvilla ja jaloittelutauolla Taivassalon tietämillä "Pollin Piha" kahvilassa, Kustavissa ei sitten kuitenkaan ollut oikein mitään sellaista jota oltaisiin erityisesti haluttu mennä kummastelemaan. Ilma oli mikä oli, eli erittäin kuuma niin ei lähdetty mainostettuja luolia katselemaan.
Ajettiin vähänmatkaa takaisinpäin ja mentiin käsityökylään pällistelemään. Frouva sieltä löysikin mieleisiä juttuja.

Suoraan kotiin ei haluttu ajaa joten suunnattiin Hankoon. Tässä välissä käytiin pikakahvilla ja välipalalla Turun moottoritien vieressä olevassa Design Hill kaupustelumestassa.
Hangossa ei sinänsä mitään merkittäviä ohjelmia. Kisu parkkiin Kasinon läheisyyteen ja dallailemaan rantaan. Päivällinen syötiin "Yacht Clubilla", ihan ok mesta mutta ruoka ei kyllä ihan vastannut hintaansa. Toki Vanhassa Raumassa syöty erinomainen päivällinen Nurkk Trahtöör ravintolassa oli nostanut riman korkealle mutta silti annoksesta puuttui se säväys.

Kisu juoksi eleettömästi kaikkiaan 830km, mitään kiukutteluja ei havaittu. Vajaa pari tankillista edullista bensaa meni.
Brittiautoja bongattu kovin vähän, näkyy nuo Ameriikan serkut osaavan liikkumisen paljon paremmin. Turun motarilla Lohjan kieppeillä uudempi lajitoveri XKR paineli ohi.

https://www.cafeatsalea.fi/
https://museot.fi/museohaku/index.php?museo_id=21034
https://www.vanharauma.fi/
https://www.rengastie.fi/pollin-piha/
https://www.tallbo-ravintolat.com/-savi ... oer/kuvaus
https://visitkustavi.fi/kohde/kustavin-kasityokyla/
https://designhill.fi/
P38A -97,4,x bi-fuel
RRC 3,9SE -90
S-Type 3.0 Sport, -01, RHD
P38A -95 raato
Rover 3500S efi -73
Jaguar XJ-S V12 series II -89
Clean car/Sick mind. Topicin kaappaaja #1
User avatar
series3kalle
Jäsen
Jäsen
Posts: 2222
Joined: 09 May 2008, 10:29

Re: Varsinais-Suomeen pisto

Post by series3kalle »Lähetetty minun SM-G398FN laitteesta Tapatalkilla


Ser 2 88" STW Bensa -61 "Redína"
Ser 3 109" Van -76 200(t)di "Rubína"
Ser 3 88" STW -74 200(t)di "Rufína"
Post Reply

Return to “Pohjoismaat / The Nordic countries”