Ohjaamon vesivuodot

Post Reply
User avatar
series3kalle
Jäsen
Jäsen
Posts: 2147
Joined: 09 May 2008, 10:29

Ohjaamon vesivuodot

Post by series3kalle »

Päätin laittaa tämän oikean osion alle. Tähän saa jatkoksi laittaa muita strategisia ohjeita pahimpien vuotojen vähentämiseen.

Ohjaamoon vuotaa sateella vettä seuraavista paikoista:

1.Kattokouru. Rarkaisu: putsaa liuotin aineella kouru ja sitten valkoista sikamassaa kourun pohjalle, niin että niitit peittyy, sormella tasoittaen "uuden kourun". Kannattaa harkita rajausteippausta jos pelkää että sottaa. Lisäksi kannattaa alumiinista tehdä pienet tippanokat ja jättää "kourusikamassan" sisään kattokourun "alasvalutusreikiin". Näin vesi ei uita kourun alle ja kapillaarina sisään ,vaan tippuu hallitusti tuulilasille ja takana maahan.
2. Ikkunan tiivisteet! Mulla oli se elastinen tahmamössö korkannut lasista ja KAIKKI tuulilasia pitkin valunut vesi tuli lasin alareunasta sisään. Ratkaisu: putsaa taas mattoveisellä ja acetoilla lasin ja kehyksen rajaseutu ja teippirajaus ja taas mustaa sikamassaa nätiksi sormella muotoillen.
3. Konepellin ja tulipellin välinen kouru: loppuu tyhmästi ja uittaa kytkimen ja jarrun polkimen pesän kautta sisään. Tolle pitäs rakentaa hallittu jatke alas pyörän taakse letkua pitkin tjsp.
4. Tuulilasin alla olevan kourun päät kun taittaa pihdillä niin että muodostaa tippanokan niin ei jälleen uita kapillaarina tiivisteen välistä. Lisäksi huolehtii muiden rakojen tiivistyksestä liimamassalla mistä vaan voi kuvitella veden sujahtavan kapillaarisesti sisään.
5. Saa jatkaa listaa...
Ser 2 88" STW Bensa -61 "Redína"
Ser 3 109" Van -76 200(t)di "Rubína"
Ser 3 88" STW -74 200(t)di "Rufína"
User avatar
timo999
Jäsen
Jäsen
Posts: 56
Joined: 14 Oct 2016, 23:15

Re: Ohjaamon vesivuodot

Post by timo999 »

Hienoa! :wink:
Taas oli eilen vettä kuskin ja apukuskin jalkatilassa. :?
Timo Pitkänen
Hyvinkää
- Series III D, 1977
- Ural M63, 1972
Post Reply

Return to “Land Rover Series 1 - 2 - 2a - 3”