Disco Briteistä

Yleistä keskustelua / General Discussion

Valvoja: Mericsson

vjuntura
Viestit: 1
Liittynyt: 27 Kesä 2019, 20:26

Disco Briteistä

Viesti Kirjoittaja vjuntura » 27 Kesä 2019, 21:14

Keväällä iski käyttöautokuume, ja kriteereiksi muodostui iso hyvin varusteltu neliveto diesel vetojuhta. Päädyin sitten mutkien kautta katselemaan Land Rovereita. Ensin kakkos discoa, mutta lopulta päätin nostaa panoksia ja siirtyä kolmoseen. Kuume ei näytä laantuneen ja sellainen olisi siis nyt hankintalistalla. Nettiautossa hakuagentti laulanut jo hyvän tovin, mutta Suomesta ei tunnu mieleistä löytyvän sopivaan budjettiin. Hakusessa olisi siis Disco 3 TDV6 HSE kohtuu kilometreillä (lue 200tkm tietämillä tai alle).

Luonnollisesti paatuneella Volvomiehellä katseet kohdistuivat ensimmäisenä länsinaapuriin, mutta sekään kortti ei näemmä näiden kanssa kannata. Saksan tarjontaa myös tullut selattua, mutta sielläkin tuntuvat olevan hinnoissaan. :roll:

Nyt olenkin eksynyt katselemaan brittien myyntipalstoja, ja siellähän tuntuisi näitä "vähän" ajettuja hyvin varusteltuja löytyvän reilusti kohtuuhintaan. Mailimittari eikä oikealta ajaminenkaan ainakaan ajatuksen tasolla hirvitä liikaa. Jälleenmyynti täällä Suomenmaalla tuollaiselle RHD vehkeelle voi olla haasteellista, joten se olisi itse ajettava loppuun (niin kauon kunnes hallitus kieltää diesel-autoilun).

Yksi kysymyskin olisi itse autoon liittyen: olenko ymmärtänyt oikein, että nuissa bi-xenoneissa olisi säätövipu RHD/LHD liikenteelle ja pelkästään sillä saisin postinjakomallin Suomessa leimattua?

Mitä ovat alan harrastajat mieltä, olenko järjiltäni ja kannattaisi vain laittaa lisää pelimerkkiä pöytään, että saisi ajaa vasemmalta? Kokemuksiakin briteistä tuonnista olisi mukava kuulla, etenkin lähimenneisyydestä, tuntuu internetin ihmeellisessä maailmassa olevan kumman vähän tarinaa aiheesta. Hakureissunhan tulisi tietenkin tapahtua ennen kirottua brexittiä :lol:

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa