Ilmoituksien minimivaatimukset! Lue!

- Ilmoitithan kun olet kaupat tehnyt?
- Did you remember to notice when you have bought the goods?
Post Reply
Pata
Posts: 949
Joined: 20 Jan 2012, 10:10

Ilmoituksien minimivaatimukset! Lue!

Post by Pata »

Tässä ilmoitusten minimivaatimukset. Täysin puutteelliset ilmoitukset poistetaan kyselemättä. Pieniä puutteita siedetään huomautuksin.

Aloita ilmoitus oikeaan osioon: Myydään, Ostetaan, Vaihdetaan tai Annetaan. Seuraavaksi kirjoita otsikko joka kuvaa hyvin tuotetta. Esimerkiksi: Range Rover 3,5V8 automaatti -90. Otsikkoon ei tarvita enää ilmoitusta, että tavaraa ollaan myymässä tai ostamassa, kun se kerran on jo oikeassa lokerossa.

Nämä tarvitaan aina:
-Tavaran kuvaus (ellei selviä jo otsikosta)
-Yhteysdenottotapa ja yhteystiedot, vähintään puhelinnumero

Jos laitat nettiauton linkin laita se http://www.nettiauto.com/123456 muotoon. Linkistä huolimatta kaikki vaadittavat tiedot on lueteltava palstan ilmoituksessa.

Ilmoituksen saa nousemaan ensimmäiseksi kirjoittamalla uuden viestin. Ilmoitusta saa nostaa enintään kerran viikossa. Jos tavara ei nostoista huolimatta liiku ei nostamista kannata jatkaa loputtomasti. Samasta tavarasta ei saa aloittaa uusia ilmoitusta.

Kun olet myynyt/ostanut tuotteen (tai listan kaikki tavarat) niin muuta ilmoituksen otsikkoon "Myyty" tai "Ostettu" tavaran nimen eteen. Paina siis ilmoituksen ensimmäisestä viestistä "edit"-nappia ja muuta otsikkotekstiä. Sen jälkeen "Lähetä".

Vanhoja ilmoituksia poistetaan jonkin ajan kuluttua. Ilmoitusten sotkeminen poistamalla tai muuttamalla tekstiä on kiellettyä. Mitään "Saa poistaa"-juttuja ei tarvitse lisätä.

Turha jutustelu jätetään ilmoituksista pois. Vain tavaran myymiseeen (esim. sopivuuksiin) liittyvää tietoa saa lisätä.

Ylläpito puuttuu väärinkäytöksiin.
If you can dream of it, you can do it!
Post Reply

Return to “Ostetaan”