Series 2 kytkytin sanoo lonks

Land Rover keskustelua / Talk about Land Rovers

Valvojat: armas, Mericsson, andlover, -NewJuhani-

Vastaa Viestiin
Avatar
james_III
Viestit: 137
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 12:48

Series 2 kytkytin sanoo lonks

Viesti Kirjoittaja james_III » 26 Elo 2017, 16:48

Juu-u, elikkä päivää. On ollut sen verran hiljaiseloa lantin kanssa, että piti oikein tulla tänne kyseleen, kun en minä enää muista koko varaosa manuaalia ulkoa. Joka vuosi olen lanttia siirrellyt jonkun kerran vuodessa ettei ryydy, nyt kuitenkin muuton myötä, kun olisi oikein oma tallikin, vanha rouva on kovin vastahakonen liikkeelle lähdon suhteen. Vanhassa tallissa takuulla vieraillut joku kyttyräeläin ja siitä sitte hermostunut. Voihan toki olla että haluu vaan olla tossa ulkona melkein saman ikäsen valmetin seurana ja punovat siinä juonia heti kun omistajan silmä välttää taikka vaihtavat vikadioknooseja keskenään, molemmilla kun on vähän nesteiden kanssa ongelmia :lol:

Niin se kysymys, eli kytkin ei irrota. Alunperin kytkimen työsylinteri oli umpipuuta yhtäkkiä, tämän vaihdoin noin 50v uudempaan. Nyt laatikkoon menevä tanko liikkuu ja kytkimen poljin pysähtyy puoleenväliin. Kovin kun polkee niin laatikon suunnalta kuuluu kolahdus siitä kohtaa kun liike pysähtyy. Muuton myötä kaikki manuaalit on "hukassa" niin hämärästi muistelen että 2A laatikossa painelaakeri mekanismi olisi jollakin tavalla laatikon öljyssä, niin en ymmärrä miksi se noin voi tehdä.

Auttaskohan se hankalasti avattava pieni huoltoluukku josta ei nää mitään siinä kytkinkopan päällä mitään. Aika haasteellinen siitä vivusta on väkisinkään väännellä. Tiesin kyllä että ennen suurempaa liikekannalle laittoa vähän pitää yleishuoltoa suoritella mutta pitääkö se nyt kokonaan muttereiksi taas ruuvata.

Avatar
james_III
Viestit: 137
Liittynyt: 18 Tammi 2008, 12:48

Re: Series 2 kytkytin sanoo lonks

Viesti Kirjoittaja james_III » 26 Elo 2017, 19:46

:oops:

Ehjäsin, taikka säätötankoa pidensin justiinsa varmaan loppujenlopuksi alle 5mm. Se oli se uusi sylinteri joka pohjasi, vanhassahan ei mokomaa edes ollu, siis semmosta pohjaavaa sokkarengasta, kun muutenhan se pohjais...

Huomenissa lattia takasin ja valtionmetalliteoksesta poistelis jatkuvatoimiset abs jarruttimet, polkimet ja käsijarru ei ole yhteyksissä jarruihin millään tavalla :roll:

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Land Rover”