Valvoja: Mericsson

Avatar
jvaho
Viestit: 961
Liittynyt: 05 Tammi 2008, 08:57

Viesti Kirjoittaja jvaho » 15 Heinä 2014, 11:31

Palstan takkuillessa yritimme tätä jo emailitsekin hoitaa, mutta jatketaan sitä uudestaan täällä.

Isä-lapsi-Land Rover-teltta/kattotelttaretki

Tavoitteena siis toteuttaa ensimmäinen perinteinen yhden yön isä-lapsi-Land Rover -telttaretki. Kohteeksi valittiin jo kertaalleen Yläneen Särkijärvi, mutta paikka osoittautuikin tarkoitukseen sopimattomaksi. Etsimme siis paikkaa, joka olisi mielellään veden äärellä, tarjoaisi tulipaikan sekä riittävästi sopivia paikkoja teltoille. Parhaimmillaan autot saisi parkkeerattua aivan leirin viereen, eli kattoteltoissa voisi yöpyä muiden seurasta nauttien.

Ongelmaksi nousevat aikataulut ja sää. Tässä lopussa on muutama päivämääräehdotus, mutta voit myös ehdottaa omaa. Jos sää valittuna päivänä on kylmä ja sateinen, retki perutaan. Retki voisi alkaa valittuna päivänä esim. Auranlaakson Abc:ltä klo 17, josta ajetaan letkassa leiripaikalle. Paluu aamupalan jälkeen omaan tahtiin.

Nimestään huolimatta retkelle saa osallistua myös koko perheen voimin, eikä ikärajojakaan ole. Kaikki tarvittavat varusteet tulee tuoda paikalle itse ja vain Land Roverilla. Jos olet lähdössä mukaan, äänestä jokin aikaehdotus.

Koska retki on tarkoitus tehdä pian, päätös koitetaan tehdä jo mennessä kertyineiden enemmistötoiveiden mukaan.

Kalenteri esiin ja aikoja katsomaan!

Paikkaa(kaan) en ole keksinyt. Meriteijon retkeilyalueella olisi kivoja paikkoja, mutta autot jäisivät leirialueelta kilometrejä sivuun. Leirintäalueet, ainakin Ruissalo ja Naantali..?

Palaa sivulle “Turun seutu / Turku Region”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa