Perheretki Parolaan 02.07.

Valvoja: Mericsson

VisaMV
Viestit: 14
Liittynyt: 16 Heinä 2014, 00:40

Perheretki Parolaan 02.07.

Viesti Kirjoittaja VisaMV » 28 Kesä 2016, 16:21

Hei,
ajatuksena olisi lähteä la. 02.07. päiväretkelle Hämeenlinnan suuntaan.
Kohteena Parolan panssarimuseon perhepäivä ja sotilasajoneuvojen kokoontumisajot (klo. 10-15, liput 20 €/perhe).
http://www.panssarimuseo.fi/pdf-filet/P ... ste_A5.pdf
Parolan jälkeen ohjelmassa voisi olla halukkaille porukassa tutustumista Hämeenlinnan ympäristöön, esim. Aulangon puistometsä, Hämeenlinnan ympäristö, kaupungilla käynti ja vaikka ruokailu paikallisessa Pizzeriassa. Kotimatkalle voi kukin lähteä autokunnalleen sopivaan aikaan tai ajellaan yhdessä letkassa alkuillasta takaisinpäin (yöksi kotiin :D )
Matkareittinä olisi Hämeen Härkätie, siltä osin kuin mahdollista (Turku-Lieto-Tarvasjoki-Marttila-Koski-Somero-Porras-Renko-Hämeenlinna) matkaa kertyy noin 170 km / suunta, ja aikaa kuluu varmaan kolmisen tuntia. Menomatkalle kannattaa ottaa evästä mukaan jos vaikka löytyisi joku kiva paikka niitä nauttia ja muutenkin voidaan pysähdellä katsastamaan kiinnostavia paikkoja aikataulun sallimissa rajoissa.
Matkaan lähdetään aamulla 08:20 Turusta Ravattulan Citymarketin p-paikalta, mukaan saa toki liittyä matkanvarreltakin, jos se paremmin sopii. Reitillä yhteydenpito välineenä PMR-puhelimet kanavalla 8 (muista ladata ja ottaa mukaan).
Ilmoittautua voi tänne, mut ei oo pakko, paitsi jos tulet matkan varrelta että osataan odottaa tai sopia tapaamispaikka.
-Visa-
88" S III, -76
88" S III, -74
(88" S II, -69, myyty)

Palaa sivulle “Turun seutu / Turku Region”