Kardaanin tukilaakerit

Lähetä vastaus


Haluamme sinun kirjoittavan nämä kaksi sanaa vieressä olevaan laatikkoon. Tämän on tarkoitus estää automaattista roskapostitusta.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Kardaanin tukilaakerit

Re: Kardaanin tukilaakerit

Kirjoittaja Z500DE » 19 Heinä 2018, 13:34

Auto piti kääntyessä 2 vaihteella ääntä, itse luulin sitä vetoakselin ääneksi. Ei tullut mieleenkään tukilaakerit ja auton alle ei ollut mahdollisuutta mennä. Katsastusmies totesi vian ja merkitsi sen korjausluetteloon. Tukilaakerien kumit olivat aivan finaalissa.

Re: Kardaanin tukilaakerit

Kirjoittaja sakue » 16 Heinä 2018, 20:56

Mistä päättelit että ao laakerit pitää vaihtaa? piti ääntä?

t. Saku

Kardaanin tukilaakerit

Kirjoittaja Z500DE » 10 Heinä 2018, 21:14

Aloitin tämän topiikin Land Rover puolella, mutta jatketaan Freelander 1&2 otsikon alapuolella. Vaihtotyö on yksinkertainen, kun muistaa merkitä akselin ja nivelet maalitussilla. Varovaisuutta tarvitaan kardaanin irtiotossa, ettei visko saa kolhuja eikä akselit vääntele sitä ylenmääräisesti. Tälläisestä kokemattomalta selfmademaniltä mäni noin 4 tuntia. Samaan syssyyn vaihdoin uudet jarrulevyt ja palat eteen, joka on äärettömän yksinkertainen homma, noin puolituntia per/jarru. Osat tilasin LRDirectistä, on todella hyvä ja nopea palvelu sekä hinnat erittäin edullisia.
PS. Onko muut puhastelleet Kaitsun lisäksi Freelanderin parissa? Toki viisas vie korjaamolle ja käyttää aikansa paremmin.

Ylös